Uw schoenen weer als nieuw.

Schoenen

Uw schoenen en uw gezondheid hebben misschien wel meer met elkaar te maken dan u denkt. Scheve hakken, bijvoorbeeld, zijn één van de belangrijkste oorzaken voor rugklachten. Bovendien worden vanuit uw voeten belangrijke lichaamsfuncties geprikkeld en gestuurd. Verschil in beenlengte is een veel voorkomende reden voor rugklachten. Door een van uw schoenen aan te passen, helpen wij u hier eenvoudig vanaf.

Zorg daarom goed voor uw voeten door uw schoenen op tijd te onderhouden en of repareren. Bij ons kunt u rekenen op gedegen en professioneel advies.
Beschermzool Bij schoenen met een lederen zool, kan na aankoop een beschermzool worden aangebracht. Hiermee wordt de originele leren zool beschermd en is deze op termijn eenvoudiger en goedkoper te vervangen.

Hakken

De meest voorkomende reparatie is scheefgelopen hakken, wij zetten er weer nieuwe onder, waardoor de scheefgelopen schoenen weer recht zijn.
Beschadigde of 'opgestroopte' hakken (bijvoorbeeld wanneer je tussen de tegels bent blijven haken) zijn perfect te repareren. Wij maken het leer weer glad, kleuren het bij en we brengen een beschermend hoesje aan. Indien nodig vernieuwen wij de hele hakbekleding. Hakken kunnen ook vervangen worden door bredere, smallere of lagere. Afhankelijk van het model kan de hak ingekort worden met lengtes variërend van 5 mm tot enkele centimeters.

Knellende schoenen

U heeft een paar erg mooie schoenen gekocht, maar ze blijken bij nader inzien toch te knellen? Vraag ons om advies! Wij kunnen u ongetwijfeld verder helpen door bijvoorbeeld de schoenen wat op te rekken. Ook kunnen schoenen op een andere manier passend gemaakt worden door bijvoorbeeld plaatselijke uitsparingen te maken.

Versleten schoenen

Na een professionele opknapbeurt, zien uw wat versleten schoenen er weer uit als nieuw. Denk hierbij aan een grondige reiniging of polijsten van zijkanten en hakken.

Stiksel los

Bij ons kunt u terecht voor het stikken van leren materialen. Naast stiksels aan schoenen kunt u bij ons ook met uw riem en tas terecht.

Losgelaten zool

Pas bij een losgeraakte zool goed op dat deze niet verder losraakt en u over uw eigen schoen struikelt! Kom met die schoenen bij ons en wij zorgen ervoor dat die de zool weer stevig vastzit.

Gescheurd leer

Is het leer aan uw schoenen ingescheurd? kom zo snel mogelijk bij ons langs, want waarschijnlijk kan het nog hersteld worden.