Wie ben ik, waar zit ik?

Mijn naam is Peter Satijn,

In 1976 kwam ik als leerling schoenmaker te werken bij de Hakkenbar op het Koopmansplein. Op dat moment nog gevestigd in een kiosk. Na het behalen van al mijn vakdiploma’s heb ik deze zaak in 1985  overgenomen en ben als zelfstandig schoenmaker doorgegaan. Na de grote reorganisatie van het Koopmansplein heb ik nog even in de Singelpassage gezeten maar heb daarna een time-out genomen.

In januari 2016 heb ik een schoenmakerij in Marsdijk overgenomen, en dit keer als Gilde Schoenmaker. Dat wil zeggen dat mijn werk aan de hoge eisen van het schoenmakersgilde voldoet. Er wordt dan gekeken naar vakmanschap, materiaal gebruik maar ook klantvriendelijkheid en service.
En ik mag hierdoor ook gebruik maken van de officiële materialen van Van Bommel, Van Lier en Avang.

Mocht u twijfelen over het onderhoud van uw schoenen of iets wel of niet gerepareerd kan worden? neem gerust contact op. 

(Note voor adverteerders en andere commerciële partijen: Ik plaats geen advertenties in bedrijfs- en/of contactmagazines, derhalve hoeft u mij hiervoor niet te benaderen. Ook hoeft u geen zgn herinneringen te sturen dat ik iets toegezegd zou hebben.)

Contactformulier